t f R r
^

15a Fira Mediterrània

So Bages sonoritza un dels escenaris de la 15a edició de la Fira Mediterrània de Manresa, durant els dies 9, 10 i 11 de novembre de 2012, sent la 5a edició consecutiva.


Veure Pàgina Oficial

 

Organitzada des de la Fundació Fira Mediterrània, se celebra cada any a Manresa, des de fa 14 edicions, durant el primer cap de setmana de novembre. La quinzena edició de la Fira se celebrarà del 8 a l’11 de novembre de 2012.

Com a mercat que és, l’objectiu principal de la Fira és facilitar la contractació dels espectacles programats per part dels programadors inscrits. El nombre de propostes artístiques acostuma a girar al voltant del centenar:

  • Espectacles de música, teatre i dansa
  • Espectacles per al públic adult i també per al públic familiar
  • Espectacles d’escenari i també propostes itinerants de carrer

Majoritàriament es tracta d’espectacles catalans, però el ventall s’obre cap a d’altres zones de la Mediterrània: fins ara han passat per la Fira artistes de llocs tan propers com Occitània o el Piemont. I de més lluny encara, de Grècia i del Líban. Del Magrib i del Pròxim Orient, entre d’altres.

Atrets per aquesta oferta excepcional, cada any s’inscriuen a la Fira Mediterrània més de mil professionals d’arreu del món. I és gràcies a aquest intercanvi professional que s’assoleixen d’altres objectius:

Incentivar la creació de noves produccions artístiques de qualitat i acostar-les al gran públic
Internacionalitzar les creacions artístiques que es fan a Catalunya
Esdevenir aparador i punt principal d’exhibició per al sector
Actuar com a punt de trobada de professionals d’arreu dels Països Catalans
Crear un fòrum d’intercanvi cultural entre els diferents pobles de la Mediterrània

Share

Twitter Facebook Del.icio.us Digg LinkedIn StumbleUpon