t f R r
^

Gira GOSSOS 2013 oficial

So Bages enguany es l’equip tècnic de sonorització i il·luminació , en la gira de GOSSOS 2013 | Batecs.


Veure Pàgina Oficial

“Nous cicles, nova era, nous reptes i molts somnis per realitzar. Després de més d’un any lluny del públic, el proper mes de maig del 2013 Gossos presentem nou directe, nou disc i nova energia.

Els temps canvien i així ho hem viscut els Gossos mentre hem estat a la rereguarda, a la trinxera, esperant el nostre moment per tornar a reviure i aportar quelcom positiu per aquests dies tant convulsos i ferotges.

El nostre anterior disc “Dia 1” i aquest any de parada ens ha donat temps per airejar el local d’assaig i mirar de re-enfocar el futur més imminent. Ja són 20 anys d’un equip d’amics que fan de la música un vehicle d’aprenentatge vital. Amb serenor i pas a pas hem deixat en el camí un munt de melodies que ja formen part de noves i velles generacions.

La nova fita de Gossos passa per seguir desgranant emocions compartides, música per les persones i pels esperits inquiets que es revelen a viure amb conformitat amb aquella energia que moltes vegades només la música ens sap aportar.

El maig del 2013 arranquem nova etapa. I esperem compartir amb vosaltres aquest nou viatge, al costat de la nostra saba, les nostres cançons.”

Share

Twitter Facebook Del.icio.us Digg LinkedIn StumbleUpon